Saxon Night Club -Saxon Gece Kulübü

Kiev gece hayatını tanıttığım yazılara devam ediyorum . Bu yazımızda Kiev ‘in renkli kulüplerinden Saxon Club ‘ı tanıtacağım .

 

Genç kesimin özellikle üniversite öğrencilerin rağbet ettiği en gözde mekanlardan biridir . Biraz şehir dışında olmasına rağmen ,temalı partiler , go go dansçıları ve sürprizleri ile gecenizi keyifli kılacak anlar yaşatabilir  ve ekonomik olması da burayı seçmenizde etken olabilir .

 

3 kattan oluşan kulüp farklı dizaynı ile göze çarpmaktadır .

 

İçine girdiğinizde merdivenler göze çarpıyor ve de WC ye girdiğinizde kitaplıklar dikkat çekiyor !

 

1.kat

2.kat balkonu da 1.kata bakıyor .

 

2.kat da dans pisti yok . .Biblioteka diyorlar .

 

Royal Room 3.kat

Ulaşım

Normal saatlerde 3-4 dolar civarı taksi parası tutar . Cuma Cumartesi kulüp gidiş dönüş saatlerinde 7-10 dolar arası olabilir . Ekonomi yapmak isterseniz tek kişi gidiş-dönüş16 grivin e yani 4 liraya metro ile ulaşabilirsiniz . Yapmanız gereken mavi hattaki Lva Tolstoho metrosuna (Arena City büyük girişinden 150 -200 metre yürümeniz gerekiyor )binip Vasylkivska durağında inmek . Yaklaşık 500 metre yürümeniz gerekiyor .Bu arada gece 12 civarı kapanıp metro sabah 5 buçuk civarı açılıyor .

Çiçeğe hayır demez Ukraynalılar ) 150 grivin kulüpteki fiyatlar

Dikkat etmeniz gerekenler burada

Rus Kültürü’nde Gül Düşkünlüğü -101 Gül-

Ekonomi önerileri

Masa alacaksanız en ekonomik masayı  rezervasyon yapmalı (sitesinden mümkün ) yada biraz erken gelip ekonomik masaları kapmalısınız . Dans pistinin hemen dibinde ve Dj lerin yakınındaki 4 kişilik masa Cuma-Cumartesi  günleri yaklaşık 40 dolar .  Yukarı çıktığınızda sağdan yukarı çıktığınızda size bakan masa . Kiev’de Cuma Cumartesi bulabileceğiniz en ucuz masa fiyatıdır . Meyve tabağı ve local votka ile masanızı donatabilirsiniz .

 

Gece hayatını keşif için en ekonomik kulüp de denilebilir (Cuma yada Cumartesi gidebileceğinizi varsayıyorum )  yukarıda anlattığım gibi metro ile ulaşım 4 lira . Kreschatyk hafta sonlarında Saxon Club için dağıtılan ücretsiz(bezplatna) giriş bileti ve 1 .katta ortamı izleyebilirsiniz . Tabi önerim 3.kata çıkmanız .

Gelelim fiyatlara

 

Giriş Fiyatları

Cuma-Cumartesi gece 12 den önce 2 dolar(60 Uah ) ,sonra ise yaklaşık 3 dolar (80 uah )

Diğer günler 1,80 dolar(50 Uah ) Son zamanlarda 250 grivnlik money card ı zorunlu tutuyorlar . İçeride bu parayı harcayabilirsiniz (Giriş ücreti ödemiyorsunuz )

 

Money Cart Sistemi

Girişte alacağınız kartla ödemelerinizi  bununla yapabilirsiniz . Giriş parasını içerde harcayabilirsiniz .Masa parasını da karta dahil edebilirsiniz . Diyelim ki 2 kişi geldiniz .250 Uah lık 2 kartınızla giriş yapıp masa ne kadarsa üzerini ekleyerek masa parasını bununla ödeyebilirsiniz .En ekonomik 1000 uah masa fiyatları var

 

 

 

Masa Fiyatları

Hafta sonu ise 40 dolardan başlayan fiyatlar 80-90 dolara kadar çıkıyor . Dans  pistine  ve kişi sayısına göre fiyatlar belirleniyor .

 

 

Kalyan yani nargile fiyatları 12-15 dolardan başlıyor .

 

Çalışma Saatleri

Her gün 22:00-06:00

1.ve 2.kat sadece hafta sonu açılıyor .

 

Beyaz duvaklı yakında evlenecek …