Disco Radio Hall

Disco Radio Hall

Kiev’in en özgün mimarisine sahip diskosuyla tanıtımlarıma devam ediyorum . Disco Radio Hall . Gemi biçiminde inşa edilmiş bir disko  ve Ukrayna’nın bir çok şehrin can damarı olan Dinyeper nehri üzerine duruyor .

Giriş

 

 

Kulüp yarattığı atmosferle keyifli dakikalar için sizi bekliyor . 2 kat ve terastan oluşuyor . Her katta dans pisti mevcut .(500 kişilik) En alt katta diğerlerine nispeten daha geniş piste sahip ve şovlar burada düzenleniyor . Go go dansçılarını mı izlersiniz kendiniz mi dans edersiniz onu bilmem ama her koşulda keyif alacağınız bir mekan . İsterseniz 2 .kattan masa alıp aşağıyı izlerken içkinizi yudumlarsınız . Tercih sizin .

 

Aklıma gelmişken teras tekno tarzı müzikler çalınıyor .

Yazdan terastan

Masa almak istemezsiniz bar kenarında özellikle 1.katta nargilenizi içerken etrafını izlersiniz ve atmosferin keyfine varırsınız .

 

 

Yerel halkın çok rağbet ettiği gece kulübü son zamanlarda turistlerin uğramaya başladığı mekandır .

21 yaş ve üstü kabul edilmektedir .

 

Giriş Ücretleri ve Açık olduğu Günler

Perşembeden pazara açık olan mekandır.Saat 22 00 de kapılarını açan kulüp saat 06 00 da kapanır .Perşembe-Pazar  giriş ücretleri 150 uah (Bugünün kuru ile yaklaşık 40 TL) Cuma -Cumartesi ise 200 uah tır .

 

Face & Dress Control

Çok sıkı yüz ve kıyafet kontrolü yok . İçeri alınmayanı görmedim . Ama çok alkollü olanlara karşı çok hassaslar. Spor ayakkabı şortla da girebilirsiniz .

 

        Masa Fiyatlarına gelince

Küçük masalar 1500 uah , balkondaki masalar 2500 den başlıyor (Cuma -Cumartesi )Diğer günler daha  az ödersiniz .Depozito miktarı kadar en az harcama yapabilirsiniz . Depozitoyu geçerseniz ekstra ödeme yaparsınız . Dans pistinde de yüksek tabureli masalar mevcut . Ama balkondaki kadar rahat değil .

 

 

İçki fiyatları için tıklayınız

http://disco-club.kiev.ua/images/menu/bar_17_12_2018.jpg

 

İndirimler

Perşembe günleri saat 01 00 a  kadar kokteyller %50 indirimli .

Müzik

Pop müzik

Web sitesi

http://disco-club.kiev.ua/ru/