Kiev Gece Kulüpleri(15 Kulüp ve Bar )Son güncelleme 07 ocak 2022

Kiev Gece Kulüpleri(15 Kulüp ve Bar )

Yazılarıma güzeller şehri Kiev’deki gece kulüpleri ile başlayacağım. Her keseye , her zevke uygun gece kulüpleri ile zengin bir şehirdir Kiev . Kulüplerinde zaman geçirmiş biri olarak kulüplerden bahsetmeye başlayalım hemen )

CHI by Decadence House(

(Pandemiden sonra açılmadı)

Kiev’in tartışmasız en iyi ,lüks gece kulübüdür .Hafta sonları açık . Çok sıkı face ve dress kontrol’e sahip kulüp 10000 uah dan başlayan masa fiyatları ile VIP müşteriler için hizmet sunmaktadır . Zaman zaman Ukraynalı ünlü kişilerin takıldığı bir mekandır .  Kulübün önüne park etmiş lüks araçlardan da anlayabilirsiniz .

Web sitesi http://carteblanche.ua/

 

Dali Park

(Pandemiden sonra açılmadı)

Yazın açık olan kulüp elit mekanlardandır . Sıkı face ve dress kontrolü yok . 200 dolardan başlayan masa fiyatları var . Çok kaliteli güzelleri  görebilir tanışabilirsiniz . İngilizce bildiğinizi varsayıyorum . İyi vakit geçirebileceğiniz  mekanlardan . D Fleur ve Hangover ‘ı geçince az ilerde bulunmakta .

Web sitesi: https://dali-park.hoo.com.ua/

 

Next (eski D Fleur,D lux. mekan kapalı)

Eski adı D Lux olan kulüp elit mekanlardandır .D harfi Dinamo dan geliyor . Dinamo Kiev’in eski stadyumunun (Marinski Park içindeki )hemen yanında yer almakta. Sıkı face ve dress kod uygulaması yok .  3.kattaki mekan ve teras bölümü var . Masa fiyatları 200 dolardan başlıyor .

Web sitesi: http://dfleurclub.com/

Sky Bar(Cuma cumartesi açık )

Arena City Kompleksinde yer alan elit bir mekan . Çok kaliteli güzellerle tanışabilirsiniz . Ön taraflarda masa almanızı öneriyorum .200-250 dolardan başlayan masa fiyatları ile çok eğleneceğinize eminim .

Web sitesi: https://skybar.ua/

  

 

Caribbean Club

Kiev ‘de çok tercih ettiğim kulüplerden biri olan Caribbean , müzikleriyle şovları ile tam bir kulüp . Üste saydığım kulüpler hafta sonu dolu olurken bu kulüp her gün Kiev kulüpleri ortalaması üstünde kalabalığa sahiptir . Canlı performansları izlenmeye değer bir kulüptür .

Web sitesi: https://caribbean.com.ua/en/

Daha ayrıntılı yazım için lütfen tıklayınız

Kiev Caribbean Club 2019

Budha Bar

Lüks Kreschatyk Otel’in hemen yanında  yer alan mekan elit müşterilere hizmet vermekte .

Web sitesi: https://buddhabar.com.ua/

Shooters Bar(Pandemiden sonra açılmadı)

Bir zamanlar sahibinin Türk olduğu restaurant , karaoke ve bar , küçük ama güzel ortamıyla tercih edilebilir . Çarşamba günleri Ladies Night  . Tercih edilebilir . Cumartesi günü en ekonomik masa fiyatları mevcut . Suşi’leri lezzetli .(Editor notu pandemiden sonra hala açılmadı)

Web sitesi: https://shooters.kiev.ua/

 

Disco Radio Hall

cuma Pazar açık olan , Dnipro nehrinin gemi üzerine kurulmuş kulüp . Giriş ücreti 200 uah . Hafta sonu gidebileceğiniz bir mekan . İngilizce’nin daha az bilindiği mekanlardan . Masa fiyatları 1500 ila 3000 arasında değişen masa fiyatları ,güzel atmosferi ,Cuma Cumartesi günleri tercih edilebilir bir mekan . Perşembe günleri saat 01 00 e kadar kokteyl fiyatları yüzde 50 indirimli  .(pandemi öncesi ) 21 yaş ve üstü kabul ediliyor . Kulübe alınmama şansınız yok .

Web sitesi:http://disco-club.kiev.ua/ru/ 

Forsage Club

Biraz şehir merkezinin dışında olan kulüp ,kız yurdunun yakınında olan öğrenci kulübüdür. Yaş ortalaması diğerlerine göre düşüktür . Hafta içinde bile kalabalık olmayı başarabilen kulüp . Afrika ve arap ülkelerinden öğrencilerin yoğun olduğu mekan . Özellikle zemin katta yer alırlar . Alacağınız Money Card ile giriş parası ödemeyeceğiniz bir mekan . Ekonomik olarak tercih edilebilir .

Web sitesi: https://www.forsageclub.com.ua/

Daha ayrıntılı yazım için lütfen tıklayınız

Forsage Club Kiev 2019 (Forsage Gece Kulübü )

Saxon Club

Forsage Club ile aynı formatta öğrenci kulübü.Hafta sonu dışında Forsage kadar kalabalık olmayan mekan Cuma ve Cumartesi günleri en ekonomik masa fiyatları sunuyor .1000 uah . 3.katı tercih etmelisiniz . Arap ve Afrikalılar bu mekana pek uğramıyor . Money Card sistemi le çalışıyor .Hafta sonu money card 500 uah

Web sitesi: https://saxonclub.com.ua/

Saxon Night Club -Saxon Gece Kulübü

İndigo Club(yeni adı intense project) 

İstasyon yakınlarında yer alan mekan , 3 kattan oluşmakta. İlk katta restoran bölümü ara katlarda karaoke ve en üstte club yer almakta . Turistin pek olmadığı mekan . Ekonomik mekanlardan. Müzikleri ise tekno tarzı .

Web sitesi: https://indigo-project.com.ua/

 

 

Sorry Babuşka

(Pandemiden sonra açılmadı)

Cuma Cumartesi günleri tercih edilebilecek 3 kattan oluşan eğlence mekanı . En alt katta striptese club ve diğer katlarda farklı müziklerin çalındığı mekan . Masa fiyatları da ekonomik . (Editor notu pandemiden sonra hala açılmadı)

Web sitesi: http://sorrybabushka.ua/

Hangover

Yeni açılan trend restaurant ve bar . D fleur ile Dali Park arasında kalıyor . Hafta sonu kalabalık . Restaurant ı da iddialı .

https://www.facebook.com/itstimeforhangover/ 

  

Coyote Ugly(eylül  2021 kapandı. yeni bir yerde yakında açılacak )

Atmosferi ve büyüklüğü ile gençlerin uğrak yerlerinden .Garson kızlar barların üstüne çıkıp şovları  herkesi  coşturuyorlar ve de kızların barın üstünde dans etmeleri serbest .Bu ismi bilmeyen yerel kişiler olabilir . Gadkiy Kolot demeniz gerekiyor .

Web sitesi: https://www.coyoteuglysaloon.com/kiev/

 

Heaven

Şehir merkezinde yer alan after party mekan saat sabah saatlerinde  açılmakta ve öğleye kadar eğlence devam etmekte …

Web sitesi: https://heaven-club.com.ua/en/

İyi eğlenceler)