Kiev Sosyal Aktiviteler (Etkinlikler )

Khreschatyk Caddesi ve Arena City civarlarında yapabilecekleriniz dışında (cafeler,restoranlar vs ) yeni insanlar tanıyabileceğiniz imkanlardan bahsetmek istiyorum .

 

Bu etkinlikler belirli günlerde olsa da size farklı ortamlara çekebilir .

 

Couch Surfing Toplantıları

Haftada bir  gün çarşambaları  akşam saat 7 gibi belirli cafe ve ya barda toplanılmaktadır . Daha önceleri çarşambaları PR Bar’da yapılırdı .Bugünlerde ise The  Drinkery diye bir mekanda yapılıyor . Giriş için her hangi bir davete yada ücret ödemenize gerek yok . Katılanların çoğu nerdeyse hepsi İngilizce biliyor . Sadece ukraynalılar değil yabancılar da katılıyor . Çinlisi Amerikalısı Brezilyalısı Suriyelisi bile vardı . Yeni insanlarla ,yeni kültürlerle tanışmak iyi bir fırsat yaratabilir . Couch Surfing Kyiv diye aratırsanız güncel olarak da kontrol edebilirsiniz .

Fryday Etkinlikleri

Sadece Kiev’de değil başka ülkelerde de düzenleniyor . Cuma günü iş çıkışı yapılan etkinlikler her hafta olmasa da size farklı ortamlar sunabilir . Giriş için 70 uah başlayan fiyatlar var .Mekanına göre de değişebiliyor . Örneğin Budha Bar’da(lüks bir mekandır) 18 Ocak 2019 ‘ta yapılacak etkinlik 200 UAH .

Birkaç etkinliğine katılmıştım. İlk katılışım hostel da tanıştığım arkadaş vasıtasıyla Butic  Faberge ‘de olmuştu . Bugünkü adıyla D Fleur -ki o zaman D Lux  ,Pink ve Hilton ‘da katılmıştım . Hilton’daki etkinlikte şans ilk kez bana gülmüştü . Lüks  bir restoranda yemek kazanmıştım . Yeni insanlarla tanışmak için iyi fırsat olmuştu .

 

English Speaking Clubs

İngilizce Konuşma Kulüpleri yada toplantıları :İngilizce biliyorsanız yerel halktan yeni arkadaşlar edinebileceğiniz ortam yaratabilir . İngilizce kursu veren kurumların düzenlediği kurslar hafta içi ve hafta sonu iş çıkış saatlerinde olabiliyor .

Toastmaster

Stuart’s Club

Meet up

….

Latin Dans Kursları

Benim favorim Salsa olmuştur hep . Özellikle biraz daha uzun kalacaklar için düşünebilir .Gerekli bilgiler . 1 saatlik kursları 19 ila 21 arasında genel olarak .

Açık Hava Latin Dans Gösterileri

Shevcenko Park ve Pochtavaya   Ploshad Cumartesi akşamüzeri düzenleniyor . Dans etmek ücretsiz ))

 

Speed Dating (Hızlı tanışma )

10 ar kişilik erkek ve kızların birleştirildiği ve 7 dakikalık sohbet edilebilen ,zil çaldığında yan masaya geçtiğiniz bir sistem . Eğlenceli olabilir . Denemenizde fayda var .

 

271 kez etkinlik yapılmış . 926 çift oluşmuş . 21 çift evlenmiş )

Her pazar kaşam saat 5’te .

 

 

Tanışma Siteleri

Sosyal paylaşım siteleri , tanışma uygulamaları (Bu konu ile yazımız olacak )Mamba ,topface,badoo ,tinder,vk,odnaklasniki ,mail.ru vs

 

  

Tanıştırma (Dating siteleri )

Kiev’de buluna acentalar vasıtasıyla tanışma ve evlenme için buluşmalar ayarlanıyor . Biraz tuzlu olsa da yabancıların kullandığı bir yöntem . Özellikle Maidan Nezalezhnosti  yakınlarında ofisleri mevcut (Kostolna st,Malaya Jitomirskaya st, Mihaylivska st )

İlgili kızlar acentaya resim ve telefon numaralarını bırakıyorlar . Size gösteriliyor ve sizin beğendiklerinize de sizin resminiz gösteriliyor ve sonra kız evet derse acenta size buluşma ayarlıyor . Her buluşma ortalama 100 dolar !!!