Kiev Caribbean Club

Caribbean Club

 

1998 yılında kapılarını açan kulüp ,Kiev’in en gözde kulüplerinden biridir. Hafta içi de canlı ve kalabalık olmayı başaran yegane kulüplerden biridir . Bunu da nerdeyse her gün canlı şov ve konserlere ,yabancılara yönelik müziklere borçludur.Latin müzikleri sık çalınır . Rusça ve Ukraynaca nerdeyse hiç çalınmamaktadır .

İki kattan oluşur . Bütün aksiyon eğlence ilk katta(zemin katta ) cereyan eder . Geniş bir dans pisti vardır . Canlı performans sahnesi  ve ışıklandırması ile size çok güzel bir atmosfer vaat ediyor .Güzel atmosferinde içkinizi yudumlarken sahne şovları ile coşabilirsiniz . İyi ki buraya gelmişim diyeceksiniz .Buraya mutlaka uğramalısınız .

Giriş Ücretleri

Pazartesi,Salı günleri giriş ücretsiz (özel günler hariç )

200 UAH dan başlar . Konser olduğu günler genelde   400 UAH tır . Cuma Cumartesi günleri giriş ücreti 400 uah . Çarşamba Pazar günleri 200-250 UAH ‘dır . Güncel bilgiler etkinlik bilgileri resmi sitesinden alabilirsiniz .

https://caribbean.com.ua/en/events/night_club/

 

Rezervasyon için şu numarayı arayabilirsiniz . İngilizce ve rusça iletişim kurulabilir .

+380 672244111

Masa fiyatları

Günden güne değişir . Hafta sonu zirveye çıkar . 2000 uah dan başlayıp 6000 uah kadae gider . Hafta içi duvar kenarında kişi başı 500 UAH istenir . Sahne içi ise 3000-4000-6000 UAH lık fiyat biçilir . Güvenlik görevlisi içerde sizi kontrol ettikten sonra kapıdaki bayan sizi karşılar ve masa isteyip istemediğiniz sorar .

 

Saat 22 00 de program  başlar . Öncesinde Ukraynalılar’a yönelik tiyatrolar da düzenlenebiliyor .

                                                                           Canlı performans

Nasıl ulaşılır

Kulüp merkezde yer alır . Hilton yakınlarındadır . Merkezden taksi ile çok kısa sürede ulaşılabilir . Dilerseniz metro ile de ulaşabilirsiniz . Kırmızı hattaki universitet metro durağından dışarı çıktığınızda sola doğru aşağıya inerek ilk soldan döndüğünüzde karşınıza çıkar .

 

Notlar :

  • Sigara dışarıda içilmektedir .
  • Spor ayakkabı ile girmemeye çalışın .
  • Çok sıkı face ve dress kontrolü yoktur .
  • Yemek siparişi de verilebilir .
  • Yerel halktan ingilizce bilenlerin oranı ortalamanın üstünde .
  • Çıkışta taksicilerle önce pazarlık yapmayı unutmayın (Uber vb taksi programı kullanmıyorsanız)

İyi eğlenceler …

 

Soru,görüş ve beğenileriniz bizim için önemlidir.