Site icon

Kiev Gece Kulüpleri(15 Kulüp ve Bar )Son güncelleme 07 ocak 2022

Kiev Gece Kulüpleri(15 Kulüp ve Bar )

Yazılarıma güzeller şehri Kiev’deki gece kulüpleri ile başlayacağım. Her keseye , her zevke uygun gece kulüpleri ile zengin bir şehirdir Kiev . Kulüplerinde zaman geçirmiş biri olarak kulüplerden bahsetmeye başlayalım hemen )

CHI by Decadence House(

(Pandemiden sonra açılmadı)

Kiev’in tartışmasız en iyi ,lüks gece kulübüdür .Hafta sonları açık . Çok sıkı face ve dress kontrol’e sahip kulüp 10000 uah dan başlayan masa fiyatları ile VIP müşteriler için hizmet sunmaktadır . Zaman zaman Ukraynalı ünlü kişilerin takıldığı bir mekandır .  Kulübün önüne park etmiş lüks araçlardan da anlayabilirsiniz .

Web sitesi http://carteblanche.ua/

 

Dali Park

(Pandemiden sonra açılmadı)

Yazın açık olan kulüp elit mekanlardandır . Sıkı face ve dress kontrolü yok . 200 dolardan başlayan masa fiyatları var . Çok kaliteli güzelleri  görebilir tanışabilirsiniz . İngilizce bildiğinizi varsayıyorum . İyi vakit geçirebileceğiniz  mekanlardan . D Fleur ve Hangover ‘ı geçince az ilerde bulunmakta .

Web sitesi: https://dali-park.hoo.com.ua/

 

Next (eski D Fleur,D lux. mekan kapalı)

Eski adı D Lux olan kulüp elit mekanlardandır .D harfi Dinamo dan geliyor . Dinamo Kiev’in eski stadyumunun (Marinski Park içindeki )hemen yanında yer almakta. Sıkı face ve dress kod uygulaması yok .  3.kattaki mekan ve teras bölümü var . Masa fiyatları 200 dolardan başlıyor .

Web sitesi: http://dfleurclub.com/

Sky Bar(Cuma cumartesi açık )

Arena City Kompleksinde yer alan elit bir mekan . Çok kaliteli güzellerle tanışabilirsiniz . Ön taraflarda masa almanızı öneriyorum .200-250 dolardan başlayan masa fiyatları ile çok eğleneceğinize eminim .

Web sitesi: https://skybar.ua/

  

 

Caribbean Club

Kiev ‘de çok tercih ettiğim kulüplerden biri olan Caribbean , müzikleriyle şovları ile tam bir kulüp . Üste saydığım kulüpler hafta sonu dolu olurken bu kulüp her gün Kiev kulüpleri ortalaması üstünde kalabalığa sahiptir . Canlı performansları izlenmeye değer bir kulüptür .

Web sitesi: https://caribbean.com.ua/en/

Daha ayrıntılı yazım için lütfen tıklayınız

Budha Bar

Lüks Kreschatyk Otel’in hemen yanında  yer alan mekan elit müşterilere hizmet vermekte .

Web sitesi: https://buddhabar.com.ua/

Shooters Bar(Pandemiden sonra açılmadı)

Bir zamanlar sahibinin Türk olduğu restaurant , karaoke ve bar , küçük ama güzel ortamıyla tercih edilebilir . Çarşamba günleri Ladies Night  . Tercih edilebilir . Cumartesi günü en ekonomik masa fiyatları mevcut . Suşi’leri lezzetli .(Editor notu pandemiden sonra hala açılmadı)

Web sitesi: https://shooters.kiev.ua/

 

Disco Radio Hall

cuma Pazar açık olan , Dnipro nehrinin gemi üzerine kurulmuş kulüp . Giriş ücreti 200 uah . Hafta sonu gidebileceğiniz bir mekan . İngilizce’nin daha az bilindiği mekanlardan . Masa fiyatları 1500 ila 3000 arasında değişen masa fiyatları ,güzel atmosferi ,Cuma Cumartesi günleri tercih edilebilir bir mekan . Perşembe günleri saat 01 00 e kadar kokteyl fiyatları yüzde 50 indirimli  .(pandemi öncesi ) 21 yaş ve üstü kabul ediliyor . Kulübe alınmama şansınız yok .

Web sitesi:http://disco-club.kiev.ua/ru/ 

Forsage Club

Biraz şehir merkezinin dışında olan kulüp ,kız yurdunun yakınında olan öğrenci kulübüdür. Yaş ortalaması diğerlerine göre düşüktür . Hafta içinde bile kalabalık olmayı başarabilen kulüp . Afrika ve arap ülkelerinden öğrencilerin yoğun olduğu mekan . Özellikle zemin katta yer alırlar . Alacağınız Money Card ile giriş parası ödemeyeceğiniz bir mekan . Ekonomik olarak tercih edilebilir .

Web sitesi: https://www.forsageclub.com.ua/

Daha ayrıntılı yazım için lütfen tıklayınız

Saxon Club

Forsage Club ile aynı formatta öğrenci kulübü.Hafta sonu dışında Forsage kadar kalabalık olmayan mekan Cuma ve Cumartesi günleri en ekonomik masa fiyatları sunuyor .1000 uah . 3.katı tercih etmelisiniz . Arap ve Afrikalılar bu mekana pek uğramıyor . Money Card sistemi le çalışıyor .Hafta sonu money card 500 uah

Web sitesi: https://saxonclub.com.ua/

İndigo Club(yeni adı intense project) 

İstasyon yakınlarında yer alan mekan , 3 kattan oluşmakta. İlk katta restoran bölümü ara katlarda karaoke ve en üstte club yer almakta . Turistin pek olmadığı mekan . Ekonomik mekanlardan. Müzikleri ise tekno tarzı .

Web sitesi: https://indigo-project.com.ua/

 

 

Sorry Babuşka

(Pandemiden sonra açılmadı)

Cuma Cumartesi günleri tercih edilebilecek 3 kattan oluşan eğlence mekanı . En alt katta striptese club ve diğer katlarda farklı müziklerin çalındığı mekan . Masa fiyatları da ekonomik . (Editor notu pandemiden sonra hala açılmadı)

Web sitesi: http://sorrybabushka.ua/

Hangover

Yeni açılan trend restaurant ve bar . D fleur ile Dali Park arasında kalıyor . Hafta sonu kalabalık . Restaurant ı da iddialı .

https://www.facebook.com/itstimeforhangover/ 

  

Coyote Ugly(eylül  2021 kapandı. yeni bir yerde yakında açılacak )

Atmosferi ve büyüklüğü ile gençlerin uğrak yerlerinden .Garson kızlar barların üstüne çıkıp şovları  herkesi  coşturuyorlar ve de kızların barın üstünde dans etmeleri serbest .Bu ismi bilmeyen yerel kişiler olabilir . Gadkiy Kolot demeniz gerekiyor .

Web sitesi: https://www.coyoteuglysaloon.com/kiev/

 

Heaven

Şehir merkezinde yer alan after party mekan saat sabah saatlerinde  açılmakta ve öğleye kadar eğlence devam etmekte …

Web sitesi: https://heaven-club.com.ua/en/

İyi eğlenceler)

Exit mobile version